Principiile unei vieţi sănătoase apud Sofia

1. Când ai o nevoie (indiferent că vrei o ţâţă, un biberon, să fii şters/ştearsă la fund sau pur şi simplu ai chef să ţi se dea puţină atenţie), ţipă. Nu sta îmbufnat pe motiv că ceilalţi n-au grijă de tine.

2. Când încetezi a mai avea vreo nevoie, nu mai ţipa. N-are sens să urli după o masă copioasă pe motiv că mami sau tati nu ţi-au dat biberonul fix în momentul în care ai început să-l ceri, în ideea „ah, ce foame mi-a fost”.

3. După o masă bună, e sănătos să tragi o râgâitură straşnică. Politeţea sau lipsa de politeţe a acestei acţiuni simple sunt chestiuni irelevante.

4. Că tot veni vorba, e indicat să te doară în cur poponeaţă de ce e politicos şi ce nu. Dacă ai chef, trage băşinuţe, suge-ţi degeţelele, mănâncă precum un purcel cu laptele şiroind pe bărbie, pe combinezon, eventual chiar pe mami sau tati şi vomită pe bunica atunci când insistă să-ţi spună Tatăl nostru.

5. Dormi 20 de ore pe zi.

6. Fă urât dacă cineva încearcă să-ţi bage pe gât (sau să-ţi pună pe cap) chestii de care n-ai chef.

7. Ranchiuna e pentru proşti. Nu te împiedică nimic să-i zâmbeşti frumos lui tati atunci când te leagănă în braţe, chiar dacă acum cinci minute ţi-a dat vitamina D3, care are un gust de toată mizeria (evident, ai făcut urât, conform punctului anterior).

8. Indiferent dacă te afli în mare, în piscină sau într-o cădiţă de plastic, urlă cât poţi de tare când cineva încearcă să te scoată din apă. Apa e mişto.

9. Cavalieri şi de Lalande sunt numai buni de muzică de nani. Când îţi pune cineva In Te Domine speravi, scoate un oftat mulţumit şi adormi imediat.

Reclame

~ de paganu pe iunie 15, 2009.

Un răspuns to “Principiile unei vieţi sănătoase apud Sofia”

  1. Voi incepe cu punctul 5. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: