Noi dreapta credinţă o mărturisim, dar de gândit nu gândim înainte să vorbim

O nouă perlă ortodoxoidă – de data asta, la aparate evoluează ministrul Sănătăţii : „consider că suntem încă o ţară ortodoxă şi fetele de 9 ani nu întreţin raporturi sexuale.” Aha. Ne-am lămurit cum e faza cu întreţinutul raporturilor sexuale. Io, ca boul, credeam că oamenii se apucă să le întreţină sau măcar să şi le dorească atunci când încep să fiarbă hormonii, respectiv prin adolescenţă. Dar nu, nici vorbă de aşa ceva. În mod normal, le-am întreţine încă de la creşă, ba chiar ne-am deda la perversiuni cu biberonul pe post de dildo, îmbrăcaţi în pamperşi de piele neagră şi plesnindu-ne peste fund cu baveţica. Noroc cu ortodoxia, care ne mântuieşte şi de asta1, şi care se asigură că nu ne începem prematur viaţa sexuală. Evident că domnul  ministru ştie ce spune, că doar n-a ajuns degeaba în postul ăla. Dragi creştini pravoslavnici, faceţi clic aici şi vă îngroziţi: cu excepţia ţărilor colorate în verdele ăla urât, în restul lumii copchii mici şi-o trag pe rupte.

1 Acum ceva vreme, un amic – băiat foarte deştept altfel, şi de-asta m-am ofticat şi încă mă oftic – mi-a spus că Dumnezeu mai ţine lumea doar din pricina cuvioşilor părinţi din mânăstiri şi lavre şi a rugăciunilor lor fierbinţi (evident, se referea la ăia ortodocşi). Asta ca să mai trec o chestie în lista de orori de care ne păzeşte ortodoxia: pe lângă sexul prematur, adăugăm anihilarea totală.

Reclame

~ de paganu pe iunie 15, 2009.

2 răspunsuri to “Noi dreapta credinţă o mărturisim, dar de gândit nu gândim înainte să vorbim”

  1. Si Allah ne-a mai dat ragaz pana in 2012 doar pentru ca martirii de la 11 septembrie au reusit sa darame turnurile gemene. Altfel eram deja in iadul musulman.

  2. de rahat…
    altceva nu stiu ce as mai putea comenta. am deja cosmaruri metaforice despre renuntarea la secularism si aruncarea tarii in bezna si a ganditorilor in mainile inchizitiei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: