Întotdeauna ai nevoie de unul mai anormal decât tine

Cotidianul de azi (mai exact de mâine):

„Daniel are 40 de ani, lucrează într-o agenţie de publicitate şi n-a vrut să se încoloneze sub lumina reflectoarelor în nici un an, cel mult a privit-o discret o dată dintre trecători: “Pentru că sunt travestiţii ăştia acolo, curve proaste, urâte, nici măcar nu ştiu să se travestească, măcar dacă s-ar aranja şi ele un pic şi n-ar mai arăta în halul ăla. Dacă ar fi şi gay normali acolo poate aş veni (…)”

„Nici Adi, de 32 de ani, bucătar într-un restaurant de fiţe bucureştean, cu o constituţie de taur, nu se gândeşte să ia vreodată parte la un o paradă gay:  ‘Nu, n-are nici un rost. Dă oribil cu travestiţii ăia, cum vin alea împopoţonate, zici că-i circ nu-i paradă. Mai bine nu s-ar mai face, că dă oribil, mai ales că lumea nu prea e de acord în România. Dacă ar ieşi lume OK, ar fi ceva’.”

Te-ai aştepta de la un homosexual, care a învăţat pe pielea lui ce înseamnă ca cei de lângă tine să-ţi spună, pe faţă sau altfel, „Eu/noi suntem normali, tu nu eşti” să gândească de două ori înainte să vorbească despre „lumea OK”, despre „gay normali” (normali!!! tocmai cuvântul ăsta, sodomizat până la greaţă de Noua Dreaptă & co.) şi curvele alea proaste şi urâte de travestiţi, cu care un gay normal (şi eventual cu frica lui Dumnezeu?) nu vrea să aibă nici în clin, nici în mânecă. Tot ce se poate ca cei doi de mai sus să nu fie reprezentativi pentru comunitatea gay din România (în caz că ea chiar există, că eu n-o prea văd; ştiu doar de indivizi gay – cu comunitatea e mai dificil), dar m-a surprins să văd, totuşi, că un homosexual poate să gândească în termenii ăştia.

Dar, dacă stau să mă gândesc bine, nu e chiar aşa de surprinzător. Frazele de mai sus demonstrează, pentru cine mai avea nevoie de demonstraţii, că homosexualii sunt şi ei oameni ca toţi oamenii, cu bubele în cap şi tâmpeniile de rigoare. 

Da’ oricum, nasol.

Reclame

~ de paganu pe mai 24, 2009.

3 răspunsuri to “Întotdeauna ai nevoie de unul mai anormal decât tine”

  1. N-am inteles de ce esti surprins ca homosexualii sunt si ei oameni ” normali” ?
    In blocul in care locuiesc, administratorul este un trangender ( din barbat in femeie), si nu face pe clovnul nu are exchibitii, si e un om normal ( prieten cu noi ). Ce se intampla la el sub plapuma, e fix problema lui.
    Sunt o gramada de homosexuali pe aici, si sunt apreciati ca fiind f curati, seriosi si buni platnici, nu creeaza probleme.
    Deci nu vad de ce ar fi „deosebit ” din punct de vedere moral, daca un om alege sa faca sex „altfel ” : adica, ce are sula cu prefectura ?

  2. La noi, pana si normalitatea este in criza. Ne „bufonim”, o turma de mizerabili…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: